Deltalift Open 2015

Deltalift Open

Den avslutande Grand Prix tävlingen Deltalift Open avslutades igår på luxuösa Hotell Tylösand (ägt av Per Gessle). Som alla andra tävlingar i den nyskapade Svenskt Grand Prix var det en stor succé och förra årets deltagarrekord slogs med råge. Hela nio spelare ifrån distriktet deltog.

Bäst gick det för Patrik Nilsson,Helsingborgs ASK som slutade på 27:e plats med sina 5½ poäng. Han delade dessutom rankingpriset i sin grupp. Pontus Sjödahl och Emanuel Berg delade segern totalt. På chess-results kan du se slutställning och alla resultat rond för rond.

Parallellt med Deltalift Open spelades Harplinge Mini Open som var öppen för spelare med max 1600 i ranking. Hillevi Uhrberg,Helsingborgs ASK deltog och hon slutade på 34:e plats med 3 poäng. Även denna tävling finns på chess-results.

Trettioåtta partier livesändes varje rond och finns sparade och kan laddas ner här. De partier där det var nordvästskåningar inblandade kan du spela igenom i pgn-viewern sist i denna artikeln.

image_pdfimage_print
Share