Junior-DM i blixt vintern 2015

JDM i blixt lockade tjugo deltagare idag, åtta i grupp A och tolv i grupp B.

NVSSFlogoGrupp A spelade först en alla-mot-alla där man spelade om vilken finalgrupp man skulle hamna i, dom fyra främsta i finalgrupp 1 och dom övriga fyra deltagarna finalgrupp 2. Tomasz Szczepanowski,Helsingborgs ASK segrade i finalgrupp 1 och tog därmed hem dm-titeln för A-gruppen. Silvret gick till Sakarias Jussila,Åstorps SS och Filip Jonsson,Helsingborgs ASK tog hem bronsmedaljen. Linnea Lauridsen,Helsingborgs ASK vann finalgrupp 2.

Grupp B spelade en 11 ronders Bergergrupp (alla möter alla). Emil Duus var i kanonform och vann samtliga partier! Enligt egen utsago trodde han knappt att det var sant. Tvåa blev Samuel Larsson tätt följd av Mattias Bergdahl, samtliga spelar för Helsingborgs ASK. Värt att nämna är att endast sexårige Sixten Wallin tog 6 poäng och slutade på 7:e plats. Träningen med farfar Kenneth Wallin har gett resultat.

| Resultat (PDF) |

image_pdfimage_print
Share