Domarkursen i Helsingborg genomförd

NVSSFlogoIdag under intensiva fyra timmar hölls en domarkurs på Hotell Kärnan för att ge behörighet till den nationella domartitlen vilket är ett måste för att kunna döma elo-turneringar. Ack så viktigt nu när omläggningen från den nationella laskratingen till den internationella eloratingen närmar sig sig med stormsteg.

Kursledare var rutinerade och internationellt meriterade Anil Surender (han har bland annat dömt B-gruppen i Wijk aan Zee). Under hans ledning gicks reglerna igenom och inte minst lika viktigt, deras implementering i praktiken.

Kursen hade cirka tjugofem deltagare och bland dom fanns ett tiotal ifrån andra distrikt. Mest långväga ifrån var Anders Kleimark,SA Mark (Borås), Dennis Miskulin,Jönköping-Husqvarna SK och Mikael Cehola,Eksjö SK.

Förbundsordförande Stefan Håkansson & IA Anil Surender Foto: Eric Nordin

Förbundsordförande Stefan Håkansson & IA Anil Surender Foto: Eric Nordin

image_pdfimage_print
Share

1 svar på ”Domarkursen i Helsingborg genomförd

  1. Pingback: Domarkurs i Helsingborg | SK Mumien

Kommentarer inaktiverade.