Delad seger i Åstorps SS mot 100

Inför sista ronden av säsongens Åstorps SS mot 100 så ledde Patrik Nilsson,Helsingborgs ASK med 8 av 8 före sin klubbkamrat Tomas Rosell som låg en poäng efter. Den poängen hade Tomas tappat mot Ted Sandbech,Klippans SK som därmed stod för turneringens skräll. Det skiljer 432 rankingpoäng mellan Ted och Rosell!

Tomas tog tjuren vid hornen och spelade den aggressiva Aljechin-Chatard varianten mot Patriks Franska försvar och han belönades med en seger och gick därmed ikapp Nilsson och dom båda delade på turneringssegern. Partiet blev livesänt och finns därmed sparat och kan spelas igenom sist i denna artikel.

Platserna 3 – 4 är beroende av resultaten i några uppskjutna partier ifrån tidigare ronder. Dom partierna kommer att spelas snarast. Håll utkik på Åstorps hemsida, http://www.nvssf.com/ass , där dom fullständiga resultaten kommer att publiceras.

Rosell - Nilsson

Tomas Rosell (vit) mot Patrik Nilsson under det avgörande partiet i ÅSS mot 100 2015-2016. Foto: Anders Hansen

 

image_pdfimage_print
Share