Senior Blixt-DM 2016

Blixt-DM 2016 spelades i tre klasser och segrade gjorde Sejfo Agovic Helsingborgs ASK i A-gruppen.Daniel Mena Åstorps SS och Ted Sandbech Klipppans SK delade på segern i grupp B. I grupp C gick Ivan Kolobaric Klippans SK fram som en slåttermaskin och segrade på 14 poäng av 15.

Grupp A och B spelade tillsammans och där kan man notera att Ted Sandbech återigen lyckades besegra Tomas Rosell i ett av två partier, man spelade dubbelronder. Har Sandbech blivit en ‘angstgegner’ för Tomas?  Fortsättning följer…

Sammanlagt kom 14 spelare till start. Fullständiga resultat dyker upp senare i förbundets resultatarkiv: http://www.nvssf.com/forbundet/resultat-2016/

Blixt-DM 2016

En vy ifrån Åstorps SS klubblokal där Blixt-DM spelades. Foto:Anders Hansen

image_pdfimage_print
Share