Växjöspelen upplaga nr 55

VSK loggaFörsta gången Växjöspelen spelades var 1962 och har sedan dess spelats oavbrutet på sommaren innan SM. Otaliga schackspelare har haft Växjöspelen som uppvärmning inför SM. I år spelas tävlingen lördag – söndag den 18 till 19 juni. Även en juniortävling spelas på lördagen.

Spelformatet är fyramanna berger grupper (alla möter alla). En rond spelas på lördagen och dom två avslutande ronderna på söndagen. Betänketiden är 40 drag på två timmar + 30 minuter för resten av partiet.

Information och anmälan:
Håkan Jalling, 072-974 72 06, eller via email till gutzmann@gmail.com. Ange namn, email, klubb, födelseår (om junior), och rating (Elo, LASK om Elo saknas). Inbjudan: http://www.nvssf.com/forbundet/wp-content/uploads/2016/06/Inbjudan_Vaxjospelen_2016.pdf

Bland dom som har anmält sig till tävlingen är sex nordvästskåningar:

  1. Patrik Nilsson Helsingborgs ASK
  2. Stefan Håkansson Helsingborgs ASK
  3. Staffan Thomasson Åstorps SS
  4. Daniel Mena Åstorps SS
  5. Stefan Myrenfors Helsingborgs SS
  6. Markus Mena Åstorps SS

Markus Mena kommer även att spela juniortävlingen på lördagen.

image_pdfimage_print
Share