Sveriges största weekendturnering

gplogga_16_17Ikväll kl 18.30 brakar det loss på Rudbeckianska gymnasiet i Västerås då dom första dragen spelas i Västerås Open. 342 anmälda spelare när detta skrivs och ni förstår att rubriken till denna nyhet inte ljuger. Det antalet är inte ens rekordet men väldigt nära, 343 spelare behöver man komma upp i för att tangera rekordet. Blir det ett nytt deltagarrekord i år?

Västerås Open är dessutom en av åtta deltävlingar i Svenskt Grand Prix.

Ifrån Nordvästra Skåne deltar Lars Persson, Skromberga ASS. Lars har verkligen fått en nytändning efter många års frånvaro ifrån schackspelet. Han måste vara en av dom flitigaste turneringsdeltagarna i förbundet.

Länkar

| Inbjudan |

| Hemsida |

| Lottning & Resultat |

| Livesändning av partier |

| Livestreaming lördag – söndag |

image_pdfimage_print
Share