Junior-DM i snabbschack

NVSSFlogoIdag spelades Junior-DM i snabbschack i två olika grupper, Grupp A (årskurs 5 och äldre) och Grupp B (årskurs 4 och yngre). I den äldsta gruppen kom 13 spelare till start och i den yngsta 11. Man spelade 6 ronder i bägge grupperna.

Filip Jonsson,Helsingborgs ASK vann i Grupp A före sin klubbkamrat Tomasz Szczepanowski. Dom bägge tog 5½ av 6 (remi i det inbördes mötet) men Filip fick högre kvalitetspoäng.

I den yngre gruppen fick både Sixten Wallin,Helsingborgs SS och Arvid Månsson,Landskrona SK 5 poäng. Dessutom hade dom bägge exakt lika många kvalitetspoäng och då fick det inbördes mötet avgöra och det vann Sixten och blev därmed distriktsmästare.

Alla resultat hittar du på följande sida: http://www.nvssf.com/forbundet/resultat-2016/junior-dm-i-snabbschack-2016/

image_pdfimage_print
Share