International Chess Holiday 2017

Chess holiday logo

Årets upplaga av International Chess Holiday i Prag lockade inte på långa vägar så många nordvästskåningar som det brukar vara. Undertecknad hittar bara 5 deltagande nordvästskåningar, minst det dubbla antalet brukar delta.

Staffan Thomasson, Åstorps SS deltog i Mästargruppen samtidigt som dom övriga nordvästskåningarna spelade sina turneringar men resultatet ifrån den verkar ha försvunnit (skrivits över med en ny turnering). Om nån har resultaten ifrån den turneringen så skriv gärna en kommentar till detta inlägget (klicka på pratbubblan överst eller klicka på ‘Kommentera’ längst ner).

nordvästskånska resultat

R 21 A (Snabbschack)

Peter Dalling Engelholms SK. 8 poäng av 13. 4:e plats

Walter Steffert Skromberga ASS. 3½ poäng av 13. 9:e plats 

R 21 B (Snabbschack)

Ulf Ringdahl Engelholms SK. 4½ av 12. 9:e plats

H 21 (Huvudturneringen, långparti)

Stefan Myrenfors Helsingborgs SS 3 poäng av 9. 8:e plats
image_pdfimage_print
Share

En reaktion på “International Chess Holiday 2017

  1. Det stämmer att det bara var fem från vårt distrikt men fyra Limhamnsspelare gjorde att vi blev nio skåningar. Dessutom kom det tre från Stockholms Schacksällskap, Lars Dock, Christian Hammerman och ingen mindre än Martin Lokander.
    Peter Dalling

Kommentarer inaktiverade.