6-klubbsmatchen 2017 – Alliansen segrade

Dagen efter Öppna Skånska Skolmästerskapet som spelades i lördags fick Olympiaskolans matsal återigen husera en schacktävling, 6-klubbs matchen, vilket var väldigt praktiskt för ett hårt slitande tävlingsledar-team som tjänstgjorde både lördag och söndag. Kärnan i detta team bestod av: Stefan Håkansson,Gabi Szekely,Eric Nordin och Tore Bengtsson. Ett stort tack till dom!

6-klubbsmatchen spelas med 10-manna lag mellan tre danska lag och tre nordvästskånska. Denna gång vann Helsingborgs Schackallians (Helsingborgs SS och Helsingborgs ASK) som endast tappade två partipoäng. Placeringen efter alliansen kom Åstorps SS som fick ihop 5½ poäng.

  1. Helsingborgs Schackallians 8 partipoäng
  2. Åstorps SS 5½
  3. Helsingør Skakklub 5
  4. Hillerød Skakklub 5
  5. Skakklubben Nordkalotten 3½
  6. Engelholms SK 3

Matchlistor med dom individuella resultaten finns på resultatsidan: http://www.nvssf.com/forbundet/resultat/resultat-2017/6-klubbsmatchen-2017/

image_pdfimage_print
Share

2 svar på ”6-klubbsmatchen 2017 – Alliansen segrade

Kommentarer inaktiverade.