Nypremiär för Mumien Open

2004 till 2006 arrangerade lundaklubben SK Mumien en tävling, Mumien Open, som återkommer nu efter en viloperiod på 11 år. Upplägget denna gång är 4 ronder i grupper om 8 – 16 spelare. Man spelar på ProCivitas Privata gymnasium i Lund lördag till söndag nu till helgen (30 september – 1 oktober). Tävlingslokalerna tillåter “bara” 36 deltagare och just nu är dom platserna fyllda men man kan anmäla sig så man hamnar på en väntelista ifall det blir några återbud. Se inbjudan för kontaktuppgifter och övrig info om tävlingen.

Fyra spelare ifrån nordvästra skåne kommer att delta i turneringen:

  • Anders Nilsson Helsingborgs ASK
  • Patrik Nilsson Helsingborgs ASK
  • Staffan Thomasson Åstorps SS
  • Lars Persson Skromberga ASS
image_pdfimage_print
Share

En reaktion på “Nypremiär för Mumien Open

  1. Pingback: Mumien Open 2017 | Nordvästra Skånes Schackförbund

Kommentarer inaktiverade.