Succé för HSA:s Öppna KM i snabbschack

HSA logga enkel

Med sjutton deltagare ifrån sju olika klubbar blev årets upplaga av Helsingborgs Schackallians Öppna KM i snabbschack en succé. Att startfältet dessutom blev starkt besatt, fem spelare med över 2000 i snabbschacks elo, gör inte saken sämre. Topprankad är FM Mladen Gajic som spelar för Eksjö SK. Han visade igår när dom fyra första ronderna spelades att det inte är en slump att han är topprankad. Mladen tog full pott och leder ensam inför dom fyra avslutande ronderna som spelas nästa måndag den 23 oktober. Tre man ligger strax bakom honom i tabellen och vill säkert peta ner honom ifrån ledarpositionen:

  • Patrik Nilsson Helsingborgs ASK 3½ poäng
  • Dam Binh Quang Helsingborgs SS 3
  • Tomasz Szczepanowski Helsingborgs ASK 3

Tomasz är född 2004 och visar återigen att han är en ‘coming man’.

image_pdfimage_print
Share

1 svar på ”Succé för HSA:s Öppna KM i snabbschack

  1. Pingback: Gajic vann – Nilsson alliansmästare | Nordvästra Skånes Schackförbund

Kommentarer inaktiverade.