Skåneblixten för lag: Helsingborgs ASK kom,sågs och segrade!

hask logga6 lag ställde upp i Skåneblixten (Skånes SF öppna distriktsmästerskap) för lag; Helsingborgs ASK,Limhamns SK, Lunds ASK,SK Sandlöparen,Ystads SS och SK Bara bönder som avgjordes idag i Lund. När den dubbelrondiga bergerturneringen var färdigspelad så hittade man Helsingborgs ASK överst i tabellen.

Helsingborgarna spelade för dagen som en väloljad lagmaskin där dom fyra lagmedlemmarna (Patrik Nilsson,Tomasz Szczcepanowski,Anders Hansen och Eric Nordin) spelade med stort hjärta och fokus. Ska man framhäva några insatser i laget så blir det bord 2 och 4. På bord 2 tog unge Tomasz fina 9 poäng av 10. På bord 4 lade Eric Nordin fundamentet till slutsegern med en 2 – 0 seger över starke Jedrezej Szumniak i matcherna mot en av förhandsfavoriterna Lunds ASK.

Det slumpade sig så att HASK mötte den slutliga 2:an, Limhamns SK, i den sista dubbelronden och där fick HASK inkassera sin första matchförlust i den första matchen men ordningen återställdes när Conny Holst och hans pågar slogs tillbaka med 3 – 1 i sista ronden.

| Resultat |

image_pdfimage_print
Share