Junior-DM i blixtschack

Idag spelades Junior-DM i blixtschack (5 minuter + sekunders tillägg per drag) i Helsingborg. Först ut var knatte och miniorklassen som slogs samman i en grupp (15 deltagare). I miniorklassen segrade Samuel Larsson, Helsingborgs ASK och i knatteklassen vann Sixten Wallin, Helsingborgs SS.

| Resultat minior och knatteklassen |

Efter knattarna och miniorerna var det dags för dom åtta deltagarna i Elitgruppen att ta över spellokalen på Trädgårdsgatan i Helsingborg. Där hamnade tre spelare på samma poäng och var DM-titeln skulle placeras fick avgöras i ett särspel. Utfallet av det särspelet blev som följer:

  1. Filip Jonsson Helsingborgs ASK
  2. Tomasz Szczepanowski Helsingborgs ASK
  3. Sakarias Jussila Helsingborgs ASK

| Resultat Elitgruppen |

image_pdfimage_print
Share