Påsksnabben i Kristianstad

Som en liten avslutning på påskhelgen arrangerade Knislinge SK blixtturneringen Påsksnabben (5 minuter per spelare/parti) idag i Kristianstad. 26 deltagare deltog trots att det var ett strålande vårväder utomhus. Efter att dom tolv ronderna avverkats visade det sig att Anders Svensson,Karlshamns Schacksällskap var totalt överlägsen denna dag. Han vann nämligen rubb och stubb!

Tvåan,Leif Höglund ifrån arrangörsklubben var hela 3½ poäng efter den odiskutabla segraren. Efter Leif hamnade tre spelare på 8 poäng; Anders Svensson,Nikola Pajic och Anders Hansen,Helsingborgs ASK.

Utöver Anders Hansen hittar vi ytterligare två spelare ifrån nordvästra skåne i startfältet; Tord AnderssonLars Persson, båda ifrån Skromberga ASS. Tord hade en lyckad dag och vann ett rankingpris (grupp 2).

| Slutställning |

 

image_pdfimage_print
Share

1 svar på ”Påsksnabben i Kristianstad

  1. Pingback: Påskturneringar i Karlsruhe & Norrköping | Nordvästra Skånes Schackförbund

Kommentarer inaktiverade.