Trio ifrån Engelholms SK med i Veteran Lag-EM

Tre luriga gammelgäddor som i vanliga fall representerar Engelholms SK representerar nu Sverige i Veteran-EM i Polen. De tre är: Bo Gustavsson, Peter Dalling och Kenneth Andersson, den fjärde medlemmen i laget, Sverige 3 i +65, är Per-Olof Gromark som spelar för Örgryte SK.

Efter tre spelade ronder har Bo lyckats bäst av Engelholmarna med 1½ poäng (tre remier) mot ett rankingsnitt på 2133 vilket är bra, Bo har själv 1915. Partiet mot Jens Kolback,Danmark gick så här:

Tävlingen avslutas den 22 april och då återkommer undertecknad med en slutrapport. Under tiden kan man följa tävlingen på Lars Grahns blogg ‘Inte bara schack‘. Lars spelar själv med i +65 där han finns med i Sverige 2 laguppställning. Lars serverar inte bara matchreferat och partiexempel utan man kan också läsa målande beskrivningar om dom svåra umbäranden han tvingas genomlida i Polen.

| Spelschema |

| Livesändning |

| Resultat |

image_pdfimage_print
Share