Københavns Skoleskak & Skak for Sjov bjuder in till København Open i skolschack

Logga Skak for SjovKøbenhavn Open i skoleskak er Københavns Skoleskaks og Skak for sjovs store forårsturnering og breddearrangement, som er åben for alle børn i skolealderen. Både begyndere og erfarne turneringsdeltagere kan være med, og børn uden for København er også velkomne.

København Open i Skoleskak 2018 foregår lørdag den 5. maj kl. 9.30-15.30 på Frederiksberg Rådhus. Indskrivning åbner kl. 9.00.

Man spelar i fyra olika klasser:
Klar-parat-skakgruppen – for absolut begyndere. Børn fra 5 år spiller små spil med nogle få brikker, og regler forklares runde for runde. Arrangementet for denne gruppe slutter ca. kl. 12.00.

Begyndergruppen – for dem, der har spillet skak i mindst et halvt år og kender alle regler, herunder rokadereglen. Arrangementet for denne gruppe slutter ca. kl. 14.00.

Basisgruppen – for dem, der har deltaget i skakturneringer nogle gange før og har opnået et godt resultat i en begyndergruppe. Arrangementet for denne gruppe slutter ca. kl. 15.30.

Mestergruppen – for dem, der har et ratingtal og vil spille om titlen ”Mester i København Open”. Arrangementet for denne gruppe slutter ca. kl. 15.30.

Mer info finns på hemsidan http://kbhskoleskak.dk/wordpress/kbhopen/

image_print
Share