Inför Senior-DM 2018

På tisdag startar långparti DM för seniorer (juniorer kan också delta),betänketid 90 minuter + sekunders tillägg per drag, och denna gång är det ett nytt format. Vi spelar i 6-manna berger-grupper indelade efter ranking där vinnaren i grupp 1 blir distriktsmästare. Vinnarna i de övriga grupperna flyttas upp en grupp till nästa års distriktsmästerskap. Just nu är det 20 deltagare, här kan du se gruppindelningen just nu: https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=5864.

Sista anmälningsdag är på fredag den 28 september. Lottningen kommer att ske 29 september cirka kl 18.00 och kommer att publiceras på den sidan som det länkas till ovan. Rond 1 spelar vi på tisdag den 2 oktober kl 19.15 på HSS/HASK klubblokal Trädgårdsgatan 11. Kommer ni dit tidigare, förslagsvis kl 19.00, ju tidigare kommer vi igång med ronden. Startavgifter ska ju betalas innan rondstarten.

Är det nån som ska hoppa av tävlingen innan rond 1 så är det ju bra om man meddelar mig per epost anders.n.hansen@gmail.com eller mobilnr: 0704078464 (tala in ett meddelande om jag inte svarar) så vi slipper onödiga frironder.

All övrig info finns i inbjudan: http://www.nvssf.com/forbundet/wp-content/uploads/2018/09/inbjudanSeniorDM2018.pdf

image_pdfimage_print
Share