Juniorallsvenskan 2018

loggajuniorallsvenskanDen kommande weekenden, 23 – 25 november, kommer lagtävlingen Juniorallsvenskan att arrangeras i Limhamns Folkets Hus. Tävlingen arrangeras av Sveriges Schackförbund och Limhamns SK. Man tävlar i två divisioner med fyramanna-lag där spelarna ska vara födda 1998 eller senare. Division 1 består av följande sex lag:

  1. Västerås SK
  2. Kristallens SK
  3. Limhamns SK
  4. Uppsala SSS
  5. Lunds ASK
  6. Kristallens SK

I Division 2 är just nu hela 21 lag förhandsanmälda och bland dom hittar vi två lag ifrån Helsingborgs ASK. Det ska bli spännande och se vilka placeringar de två lagen kommer att belägga när de sista dragen har dragits på söndag. Topp-5 för HASK 1?

För lite mer info om tävlingen kan man läsa inbjudan.

image_pdfimage_print
Share

1 svar på ”Juniorallsvenskan 2018

  1. Pingback: Juniorallsvenskan – HASK kvalificerade för Div 2 | Nordvästra Skånes Schackförbund

Kommentarer inaktiverade.