Flick-SM 2019 i Helsingborg – 100-vallen sprängd!

Deltagarantalet i helgens Flick-SM har nu passerat hundra vilket är den högsta siffran sedan 2004 då Flick-SM i Falkenberg hade 107 startande. Nu kan ju en del spelare som är förhandsanmälda utebli ifrån helgens tävlingar på Olympiaskolan (matsalen) men erfarenhetsmässigt så vet jag att det inte brukar bli så många som faller ifrån så nära 100 deltagare kommer det att bli. Mycket glädjande för arrangörerna Sveriges Schackförbund och Helsingborgs ASK. Imorgon, fredagen den 20 januari, kl 18.00 brakar det hela loss, se inbjudan för spelschemat.

30 partier är planerade att livesändas varje rond. För att följa livesändningen laddar man ner appen Follow Chess, den finns både för iphone och android. Man kan även följa partierna i en webbläsare på Follow Chess hemsida och då är det de två följande länkarna som gäller:

Ytterligare ett live alternativ finns, Sveriges Schackförbunds liveserver, och då är det de följande fyra länkarna som gäller:

Det kan dyka upp fler alternativ så håll utkik på Sveriges Schackförbunds hemsida i vänsterkolumnen –> ‘Dagens livesändningar’.

Några nyttiga länkar:

| Inbjudan |

| Lottning och resultat |

image_pdfimage_print
Share

1 svar på ”Flick-SM 2019 i Helsingborg – 100-vallen sprängd!

  1. Även chess24 kommer att livesända partier ifrån Flick-SM, grupp A & B. Se uppe till höger under ‘Webmasterns tips’ för länkar. Planen är att samtliga bord i grupp A och B ska livesändas, 10 i grupp C och 5 i Grupp D.

Kommentarer inaktiverade.