Mragel Open – Stor framgång för Nordvästra Skåne

Tre deltagare ifrån Nordvästra Skåne, två av dom kommer bland dom fem bästa. Det är vad jag kallar en framgång. Det blir ju inte sämre av att Anders Nilsson ifrån Helsingborgs ASK vinner tävlingen med poängskörden 5 av 5! Anders var högst rankad i tävlingen men ändå starkt att ta full pott.

Anders Nilsson,Åstorps SS

Anders Nilsson,Helsingborgs ASK i Neckar Open 2015.
Foto:Georgios Souleidis, http://www.neckar-open.de/

På 5:e plats hittar vi segrarens klubbkamrat,Staffan Thomasson. Staffan var rankad på 11:e plats bland de 38 startande så han klättrade upp några steg ifrån sin förutspådda slutplacering. Dessutom inkasserade han 18 elopoäng.

Lite längre ner i sluttabellen hittar vi Lars Persson Skromberga ASS som hamnade på 31:a plats.

image_pdfimage_print
Share