Anders Nilsson har gått i mål…

..i Lund Open grupp 1. I en väldigt haltande tabell (på grund av Corona-virusets förlamande effekt på föreningslivet) har Anders Nilsson spelat de två sista ronderna och därmed avslutat turneringen. Han kunde inte avsluta på ett bättre sätt, han vann nämligen bägge partierna och slutade på 6 poäng av 7. Med den poängskörden toppar han tabellen men Anders Nylén ifrån Limhamns SK kan gå ikapp genom att vinna sina två uppskjutna partier. Gör han det så kommer han att vinna Lund Open 2020 för att han slog Nilsson i det inbördes mötet.

I Schweizer gruppen, där Stefan Lupeskovic Helsingborgs ASK deltar, och där de flesta deltagarna har spelat 4 ronder är Stefan är placerad ungefär mitt i fältet med sina 2 poäng (av 4).

När tävlingen kommer att avslutas är osäkert.

| Ställning grupp 1 |

| Ställning Schweizer gruppen |

| Partier |

image_print
Share

1 svar på ”Anders Nilsson har gått i mål…

  1. Pingback: Anders Nilsson vann Lund Open grupp 1 | Nordvästra Skånes Schackförbund

Kommentarer inaktiverade.