4:e och 7:e plats för Helsingborgarna

När krutröken skingrats efter de 90 minuternas speltid i Swedish Team Battle Div III rond 3 så visade sig det att idag var Kristineberg SCB bästa laget. Helsingborgs ASK hamnade på 4:e plats och Helsingborgs SS hamnade på 7:e. Bästa poängplockare bland Helsingborgarna blev Stefan Håkansson för Helsingborgs ASK och för Helsingborgs SS blev det Tomasz Szczepanowski.

Stefan var säkert mest nöjd med sin seger mot den polske FM Michal Bartel. Bartel tog dessutom mest poäng av alla idag, 58.

| Ställning Swedish Team Battle Div III |

image_print
Share

1 svar på ”4:e och 7:e plats för Helsingborgarna

  1. Det verkar som om den polske Fide Mastern Bartel har svårt för HASK:are. Veckan innan slog Magnus Ljunggren honom i Swedish Chess Team Battle. Partiet kan avnjutas här: https://lichess.org/SLbBhOCD

Kommentarer inaktiverade.