Intresseanmälan till långparti-DM 2020


DM 2020 är planerat att starta i oktober och kommer att spelas ungefär efter samma koncept som DM 2019: Berger-grupper indelade efter ranking med undantaget att Lars Persson, Skromberga ASS är kvalificerad till grupp 1 efter sin seger i grupp 2 förra året. Betänketiden = 90 minuter + 30 sekunders tillägg per drag med start ifrån drag 1.

I och med rådande omständigheter (corona) så vill gärna styrelsen i NvSSF ha intresseanmälningar till tävlingen redan nu (se nedan om hur du anmäler dig). Smärre justeringar kan ske av tävlingsupplägget, till exempel så är det troligt att om det blir två grupper så kommer det att bli två olika spellokaler. Allt för att tävlingen ska kunna genomföras på ett säkert sätt.

länkar och info för DM 2020

image_pdfimage_print
Share

2 svar på ”Intresseanmälan till långparti-DM 2020

  1. Idag den 3 september så meddelade Sveriges Schackförbund att säsongen 2020/2021 kommer att starta tidigast i januari. Det öppnar upp för att man kanske kan spela DM på en del av de söndagarna (Mikael Svensson ordförande i Landskrona var först med denna idé) som nu blir till tillgängliga under hösten och vintern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.