Nordvästskåningar med i Veteran-SM online

Imorgon Söndag den 7 februari spelas veteran-sm online. Två grupper spelas, +50 och +65. Flera spelare ifrån nordvästra Skåne deltar. Eftersom man spelar med sitt lichess alias så har undertecknad inte riktigt koll på vilka men har hittat (efter att ha skummat igenom startfälten väldigt snabbt!) följande spelare bland de ca 140 deltagarna:

 

+50: Dam Binh Quang Helsingborgs SS (hubbaklubbar), Anders Hansen (milesd) Helsingborgs ASK, Magnus Kullberg Helsingborgs ASK (Magnus_Kullberg), Susanne Ellerstrand Engelholms SK (susell), Volker Sarodnick Helsingborgs SS (platschquachts), Lars  Persson Skromberg ASS (laxxa)

+65: Tore Bengtsson Helsingborgs SS (eggis)

Om ni vet nån som saknas ovan kommentera gärna detta inlägg och namnge spelaren (med alias).

Tävlingen startar kl 10.00 och kan följas här:

image_print
Share

2 svar på ”Nordvästskåningar med i Veteran-SM online

Kommentarer är stängda.