Kurs om onlineträning

Den 10:e april håller stormästaren Johan Hellsten en kurs om träning via internet på lichess. Sedan många år bor han i Sydamerika där han jobbar som schacktränare.

Johan har sina rötter i Malmö där han spelade för Limhamns SK och tränades av en av Sveriges bästa ungdomstränare, Conny Holst. Conny är en tränare av den gamla stammen så där tillåts ingen bongcloud och annat trams. Det är kanske därför Conny fått fram ett par stormästare.

Kursen riktar sig i första hand till tränare eller aspirerande tränare och är gratis för medlemmar i Sveriges Schackförbund. Deadline för att anmäla sig är den 6:e april. Max 15 deltagare så först till kvarn gäller. Anmälan görs till erik.malmstig(at)schack.se. Läs mer på schack.se om kursen.

image_print
Share

1 svar på ”Kurs om onlineträning

  1. De 15 platserna gick åt som smör i solskenet så kursen är nu fulltecknad. Det verkar dock som det blir ett tillfälle till. Jag citerar ansvarige Erik Malmstig (SSF:s viceordförande) ifrån facebook: “…är detta tillfälle nu fullbokat, men jag tar emot reservanmälningar också, plus intresseanmälningar till tillfälle 2 som jag får styra upp med Johan Hellsten.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.