Tomas Rosell 8:a i Frans G Bengtssons minnesturnering

Frans G BengtssonHelsingborg ASK spelaren Tomas Rosell hamnade idag på 8:e plats i tidshandikappturneringen Frans G Bengtssons minnesturnering. Det var för övrigt 53:e gången denna turnering spelades!

Rosell har vunnit tävlingen fyra gånger, senaste gången var förra året. Denna gång gick det inte, det är små marginaler i handikappsturneringar, Tomas var rankad på 3:e plats så han fick lämna tidshandikapp i 7 av de 8 partierna. Men jag är beredd att sätta en slant att han kommer vinna turneringen fler gånger i framtiden!

Se här för de övriga tre deltagande nordvästskåningarnas placeringar bland de 29 startande. Värt att notera är att Esad Khariman, Landskrona SK besegrade Tomas Rosell i rond 1.

Min planerade rubrik till denna artikel var egentligen ‘Alexander Nord vann …” men den rubriken har använts ett flertal gånger senaste månaderna så jag kände mig som en ‘copycat’ och ändrade till den aktuella. Endast 16-årige Alexander har visat mycket god form senaste tiden. Bland annat har segrat i LASK weekend x 2. Jag är inte förvånad, han är en begåvad ung man som vi kommer att höra talas om mer i framtiden.

image_print
Share

2 svar på ”Tomas Rosell 8:a i Frans G Bengtssons minnesturnering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.