Dags för Malmö Mega Open

Imorgon fredag den 15 december startar Malmö Mega…, ahh fel av mig. Det heter ju Malmö & MSF Open. Lätt hänt att man döper om tävlingarna till Malmö Mega Open i och med det höga antalet startande detta år, 335 st. Tävlingen avslutas på Söndag den 17 december efter 8 ronders intensiv kamp.

Vilka som har anmält sig kan du se här. Högst rankad i Malmö Open är Le Min Peng, SS 4 springare. Högst rankad nordvästskåning som deltar är IM Kåre Hove Kristensen, Helsingborgs ASK. I MSF Open är det Sigge Johansson, En Passant Svedala som är högst rankad. Alex Henriksen, Helsingborgs ASK är rankad på 26:e plats bland de 91 förhandsanmälda i MSF Open och är därmed högst rankad nordvästskåning i denna tävling.
På följande sida kan du överskådligt se de 17 anmälda nordvästskåningarna: https://www.nvssf.com/forbundet/forhandsanmalda-nordvastskaningar-malmo-msf-open-2023/.

Livesändning av partier

Lichess

chess.com

En klassisk malmö Open bild

Landström och Berntsen Malmö Open

Tävlingsledare Johan Berntsen förklarar för den olydige spjuvern Erik Landström hur viktigt det är att komma i tid så tävlingen kan lottas. Observera den välkända blå påsen i Landströms hand. Foto: Anders Hansen

Share