SS Manhem & Göteborgs Schackförbund bjuder in till Göteborg Open 17 – 19 augusti

Webmastern har fått följande utskick ifrån arrangörerna av Göteborg Open:

Den 17-19 augusti går helgtävlingen i schack Göteborg Open. Arrangörerna: Göteborgs Schackförbund och SS Manhem vill med detta mail sprida kännedom om tävlingen och välkomna de som vill ta chansen att spela.

Göteborg Open går på klassiskt svenskt helgtävlingsformat och är rankad för snabb- och långparti-Elo. Är man ny eller ännu inte hunnit spela till sig ett skräckinjagande elotal finns också den parallella tävlingen Lilla Göteborg Open för spelare under E1500. Inbjudningarna till båda tävlingarna bifogas i detta mail och kan även ses på www.schackveckan.se

Mölnlycke, där tävlingen går, kommer under Göteborg Open och veckan innan förvandlas till något av en schacklig oas. I de både gröna och sköna omgivningarna finner man Mölnlycke Kulturhus (Busshållplats: Hulebäcksgymnasiet) dit schacksugna från alla håll och kanter kommer anlända för att spela schack och umgås i de bästa av miljöer. Erfarna arrangörer, servering, diverse närliggande butiker och god kommunikation (främst via den excellenta expressbuss Grön) gör att tävlingen väntas bli högst trivsam för deltagarna. Toppen i startfältet utgörs traditionellt av starka spelare med mästartitlar och i hela tävlingen kommer finnas schackspelare på många olika nivåer. Till detta kan sägas att under veckan brukar många av de högst rankade ha spelat de slutna turneringar som går under Manhems Schackvecka och enligt obekräftade uppgifter kan dessa tidigare ansträngningar ofta göra dem möra och möjliga att slå i tid till Göteborg Open. Vill man vara med så anmäler man sig nedan (eller mailar info@ssmanhem.se). Det blir också tio livebräden ifall man vill följa turneringen på avstånd.

Anmälan (både Göteborg Open och Lilla G.O.): https://member.schack.se/turnering/1176/anmalan

Deltagare (Göteborg Open): https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=5859

Deltagare (Lilla Göteborg Open): https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=5860

Varma hälsningar.

Schackveckans arrangörskommitté genom Harald Berggren

Inbjudningarna i PDF-format

| Göteborg Open |

| Lilla Göteborg Open |

Share