Skånska Skolmästerskapet – topplaceringar till NvSSF i samtliga klasser

När de sista dragen hade gjorts i årets upplaga av Öppna Skånska Skolmästerskapet visade det sig att nordvästra skåne hade tagit topplaceringar i samtliga klasser.

junior (2003-2006)

Haider Al-Sherufi,Helsingborgs ASK och Ali Eid, Landskrona SK var de nordvästskåningar som tog topplaceringar i denna ålderklass. Haider hamnade på 2:a plats med samma poäng som slutsegraren Sigge Johansson,Svedala SK. Dessutom hade han vunnit det inbördes mötet men “tyvärr” räknas kvalitetspoäng (summan av motståndarnas slutpoäng) före inbördes i denna tävling. Ali slutade på 4:e plats. Klassen hade 9 deltagare.

| Slutställning |

kadett (2007-2010)

Fyra spelare tog 5 poäng. Elsa Andersson,Eslövs SK hade bäst kvalitetspoäng och hamnade därmed överst i tabellen. Egil Berling,Helsingborgs ASK tillhörde de spelare som tog 5 poäng. Han hamnade på 4:e plats. Egils klubbkamrat Alexander Berg Fortsätt läsa

Share

Öppna Skånska Skolmästerskapet närmar sig med stormsteg

Nu på lördag den 23 september spelas Öppna Skånska Skolmästerskapet i Aggarpshallen i Svedala. Tävlingen spelas i fyra olika åldersklasser: Junior, Kadett, Minior och yngre Minior. Junior, Kadett och Minior spelar med betänketiden 25 min + 5 sekunders tillägg per drag. Miniorer har betänketiden 15 minuter + 5 sekunders tillägg per drag.